Slipp kalla fötter med Slippies mystofflor

mysiga tofflorHar du problem med kalla fötter och har provat alla möjliga sorters strumpor och andra produkter och behandlingar, utan resultat? Då tror vi att vi har lösningen på ditt problem. Den stavas: Slippies – mysiga tofflor som du värmer i micron.

Det kan finnas många förklaringar till varför man har kalla fötter. Är man lite äldre kan det bero på dålig blodcirkulation. Om man är ung är det inte lika troligt att det har med just blodcirkulationen att göra. Däremot är det sannolikt att ärftlighet spelar in. Annars är det i huvudsak lufttemperaturen och din klädsel som avgör om du blir kall om fötter och händer. Källa: 1177.se

Klädsel är ju i regel lättare att ändra på än lufttemperatur och utifrån det baseras också vår lösning. Slippies är helt enkelt ett par mystofflor som du värmer i micron. En sammansättning av linfrön i tofflorna gör att de kan hålla sig varma i upp till två timmar från bara en enda uppvärmning.

Kan det vara så enkelt att slippa kalla fötter, tänker du kanske nu? Och ja, vi tror faktiskt det. Eller, vi vet, att med ett par uppvärmda mystofflor får i alla fall vi varma fötter, så vi antar att din kropp fungerar på ett liknande sätt. Det återstår bara för dig att prova!

Återförsäljare av de mysiga tofflorna Slippies är CoolStuff.se som erbjuder:

90 dagars öppet köp
2 års garanti
Blixtsnabb leverans

Slippies

Slippies Boots

slippiesslippies boots
Slipp kalla fötter med Slippies mystofflor